Bluelounge Nordic Officiella hemsida. Se hela utvalet av Bluelounge produkter, modeller och färger här.
Bluelounge Milo - mobilställ med micro-suction
Bookmark and Share

Milo - mobilställ med micro-suction.

 

- Håller fast mobilen med mikroskopiska sugproppar.

- Elegant design med smart funktion.

- Fungerar bäst på helt släta ytor.

 

Milo är den perfekta platsen för din smartphone! En liten kompis som tar hand om din iPhone etc, på skrivbordet, sängbordet, köksbänken eller var du nu vill ha den. Milo är ett litet, smart och smidigt tillbehör. Perfekt för hands-freesamtal, för att titta på videoklipp eller som en enkel dockningsstation.

 

Vad är Micro-suction!?

Det här smarta lilla tillbehöret håller fast luren med hjälp av ny japansk higt-tech nämligen mikroskopiska sugkoppar! De klibbar inte och lämnar inga spår på luren, de är också lätta att rengöra om sugeffekten avtar.

 

Tryck baksidan av luren mot micro-sugplattan i någon sekund för att aktivera alla sugproppar. Släpp, och sedan kan du använda luren för att ringa, lyssna på musik eller använda din favorit-app. Bryt sedan försiktigt i luren för att lossa den igen.

 

Designad för släta ytor

Milo håller hårt i alla lurar med slät och hård baksida. Mönstrade, gummerade eller råa ytor fastnar däremot inte på sugplattan. Man kan naturligtvis använda Milo ändå genom att ställa luren upp och luta den mot sugplattan som bilden visar.

 

Färger

Milo finns i vitt och svart

 

Art.nr:

MO-WH-EU (vit) MO-BL-EU (svart)

 

Rek.pris: 149 kr

 

 

 

Köp / Beställ

All specifications are subject to change. All trademarks are the property of their respective owners.